DANSBAL (1) in de PLUKTUIN

Voor alle dans liefhebbers is er woensdag 22 juli 2015 – 16 uur – een dansbal. Echt niet alleen voor de gevorderde danser. iedereen die het leuk vind om te dansen, gezellig samen te zijn in de unieke omgeving van de Pluktuin is welkom.

dansbal 22 juli 2015

Misschien zijn er al mensen die enige stijldans ervaring hebben, die zullen wel en walsje kunnen, of in je jeugd van je opa of oma mee gekregen.  Dit is in ieder geval geen stijldans het gaat er niet om hoe mooi je danst maar om het plezier van samen dansen. Er zijn allerlei verschillende dansen van wals, cajun, mazurka tot cirkel dansen, wat we precies gaan leren hangt een beetje af van hoeveel mensen er zijn en wat aanslaat. Dus vanaf vier uur eerst danspassen leren tussen door zal het eten zijn en daarna zelf dansen voor wie wilt of meer leren kan ook. En voor de volgende bal in augustus zullen we wat live Franse chansons hebben ( ook om op te dansen natuurlijk) en ook wat muziek van ‘ fanfare voor vooruitstrevende volks muziek’. Dus ja wat zal ik zeggen trek makkelijke schoenen aan en kom dansen, kijken mag ook en wie weet word de verleiding groot ook mee te doen. De drempel is laag dus als je nooit gedanst hebt is dat geen probleem!
SCHEMA:
16.00 – 18.00: danspasjes leren
18.00 – 20.00: samen aan tafel (dit is alleen toegankelijk voor de mensen die meedoen met het dans bal en mensen die deze avond het labyrint lopen (valt samen)
20.00 – 22.00: het dans bal
DEELNAME IS GRATIS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s